Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa dels 40 anys de la UE Vilanova de l’Aguda

DIMARTS 11 JUNY 2019

Aquest dissabte 8 de juny, s’ha celebrat la festa dels 40 anys de futbol federat ininterrompudament de la Unió Esportiva Vilanova de l’Aguda.

El poble més petit del país amb equip de futbol. Un orgull immens com a club, com a equip i com a municipi. Un èxit col·lectiu gràcies a l’esforç de molta gent i de tot un poble!

Per aquesta festa hem comptat amb la presència del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies., Hble. Sr. Chakir el Homrani.

Aprofitant la Festa, s’ha fet un acte d’homenatge i reconeixement als dos presidents del club, al Josep Capell i el Pere Argelich.

Durant la tarda, s’han fet diverses activitats pels jugadors i ex-jugadors i assistents; com un futbolí humà, futvòlei, partit de futbol 7, llançament de penals amb punteria i també una zona d’esbarjo i jocs pels més petits.

Dins de la Carpa hi havia una exposició de fotos antigues i dels 40 anys de futbol de la UE Vilanova de l’Aguda, dels diferents trofeus i samarretes i de totes les fitxes dels jugadors al llarg dels 40 anys.

S’ha dut a terme un sopar popular de gala amb unes 400 persones, parlament de les autoritats, reconeixement als entrenadors i persones del club i també entrega del màxim golejador i jugador més regular d’aquesta temporada. També s’ha fet el sorteig d’una gran panera.

Des d’aquí fer un reconeixement immens a tots els jugadors, ex-jugadors, entrenadors, directius, socis i sòcies, veïns i veïnes per haver fet possible aquest gran mèrit dels 40 anys de futbol a Vilanova, en especial als dos presidents: Josep Capell i Pere Argelich. Sense tots vosaltres no hagués estat possible!

Moltes gràcies també a totes les persones de l’organització i col·laboradors per fer possible aquesta festa tant espectacular.

Un dia ple d’emocions, d’orgull, de felicitat i d’il·lusió.

Encoratjar a tothom per poder seguir endavant i poder celebrar molts anys més de futbol a Vilanova.